Ny blogg!

Klicka på denna länk för att komma till den nya bloggen!


Inlägg fyrtiofem

Hemma hos pappas kompis i Heraklion, Kreta. Vännen Sam är kvar i Chania medans pappa och jag har lite saker att fixa här innan han kan komma. Ska ut på stan sedan och besöka lite olika barer osv, nice det kommer att bli! ;) 

Jag funderar på att komma hem tidigare för att jobba i Stockholm istället där jag redan vet ett jobb jag kan få. Hoppas att mamma inte dödar mig bara som kommer hem tidigare.. Hehe! Det är alldeles för varmt här på dagarna, man kan knappt andas. Vilket inte är så bra.

Såhär ser det ur där jag är nu ungefär, bilderna är tyvärr dock tagna från Google men ändå, det ser likadant ut;



 

Se och njut!



Inlägg fyrtiofyra

Tjenare! Passar på att lägga upp lite bilder när jag ändå sitter och leker vid datorn :)


Spännbögen.


Gottis inför filmkvällarna!


Mmm, avis nu va?


Sola och bada!


Första hotellrummet.

Nu ska vi till en bar och träffa pappa, farmor och pappas flickvän.
Btw, jag ska bli storebror?!




Inlägg fyrtiotre

Jaaa, åäö finns nu! Sitter uppe på hotell rummet nu, dricker en god drink och ska titta på film. Lyckades efter allt att hitta trådlöst internet. Jag hittar inte det på iPoden, buhu! I morgon blir det att bada och sola som en galning, köra träningspass om jag orkar. Ni minns mitt mål va? ;)

Jag kommer försöka hitta internet så att jag kan skriva igen. Hoppas det går!

Inlagg fyrtiotva

Heeeej! Forlat att jag inte bloggat men jag har inte suttit vid nagon dator forens nu.. Hoppas att allt ar bra med er i Sverige for har ar allt toppen rent ut sagt. Sam sop sig lite lullig igar, och mer blir det idag! Saknar er alla, speciellt Emmy! ♥ Det ar sa varmt har sa man orkar knappt gora nagot, funderar pa att ta ett till dopp senare ikvall och visa Sam runt lite har pa on. Hatar att det inte finns AAO, haha. Ser fult ut..

Skriver senare i veckan nar jag har tid, puss!


Inlägg fyrtioett

Grekland idag! Var i stan och sa hejdå till alla kära vänner, eller ja. Nästan alla..
Är hos Sam nu, lyssnar på musik och fixar det sista med hans packning innan avfärd! Kommer att sakna er alla här i Sverige, och ni kommer få se många bilder som kommer att läggas upp med tiden då och då. Hoppas att ni alla kommer att få det bra iallafall.




Inlägg fyrtio

Kollat på Hostel som jag sett innan, samt The Proposal. Hostel är så tråkig, den har en tråkig handling tycker jag. The Proposal var mycket bättre, fast det är ju i och för sig helt olika genre. Jag missade ju lite av filmen men det är lugnt.
Måste leta en dator till Grekland, så jag och Lino ska på datorjakt!
Ingen dator = ingen Daniel.. Det vill vi ju inte ha!
Bråket fortsätter mellan storbloggaren och mig, hon ger sig aldrig att skriva på mailen i Facebook. Det regnar in mail från henne. *Suck* Hon lär sig nog snart.

The kiss seemed genuine..

Inlägg trettionio

Evening! Nyss vaknat efter sov stunden. Väntar på Emmy och Linnea som kommer förbi en stund och säger hejdå för min skull, gulligt! Sådana ska ni vara gott folk, ni som inte kommer få se mig på länge bör träffa mig. Så i morgon blir det att träffa folk hela dagen i stan. Därefter blir det en sista hemresa med Sam efter sig som övernattar dagen innan vi åker.
Härligt att vi får lite sällskap sådär! Det uppskattas. Lyckades få med honom i sista stund, duktig jag känner mig.. :)
Fick höra av en god vän som är nere i Grekland nu att det var 45 grader i skuggan, det måste ju vara hur skönt och vackert som helst? Ni som inte varit där bör åka dit, inte bara för att ha någonstans att åka. Utan att se alla se värdigheter, den goda maten, gäst vänligheten, se solnedgången med sin älskade, om man nu har någon dvs.
Nu måste jag fixa mig för vi ska iväg. Skriver senare om jag hinner, see you later aligator! ;)

Inlägg trettioåtta

Börjar med att länka sötaste Rebecca! Klicka här för att komma till hennes blogg.
Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lite små galen kväll. Det slutade med att vi hamnade i Spånga på ett pool party där 6 st tjejer + Lino försökte få ner mig i poolen, dock lyckades dem inte eftersom att jag är grek. Men ja, vad ska man göra åt saken då? Förresten, tycker ni att jag ska börja videoblogga när jag åker ner till Grekland om jag är kapabel till en dator? Funderar på att börja göra det igen och se hur det blir och om jag lyckas. Men om det inte blir att videoblogga så kommer jag självklart att ta en massa bilder och lägga upp dem hela tiden så fort jag har möjlighet till det!
Nu åker jag snart, två dagar kvar.. Har inte börjat packa än och allt känns bara så stressigt! Måste träffa en massa kompisar innan jag åker, har kommit fram till att jag ska träffa 33 st innan som är dem närmaste, vilket jag aldrig kommer att hinna, tyvärr..
Nu blir det snart att sova och klockan är snart tolv.. Har inte gått och lagt mig än, inte så ovanligt dock. Vi hörs, ciao!

Inlägg trettiosju

Kvällen både misslyckad och lyckad. Den var bra först, sedan fick jag ett samtal av Philip att komma till The Bridge och ha lite roligt, och vem i f*n stöter man självklart på utanför? Jo, Alexandra. Det blev lite små tjafs där men det gick bra sedan. Fick lite sådär dumma frågor men dem var lätta att svara på. Nu hoppas jag att detta samtalsämne är över för jag orkar ärligt talat inte bry mig mer.
Folk som ringer mig från dolt är bara dumt för jag kommer ändå inte svara. Det är bra att vissa ringer utan dolt och är jätte trevliga människor, än andra som bara ringer för att leka dryga och coola. Ni måste verkligen ha ett så tråkigt liv som ödslar tid på att "busringa" någon.
Efter drog vi till Donken, träffade Jennifer och x och x, kommer inte på namn nu men det kommer snart..
Nu är vi hos Lino, ska ladda luren lite, hämta pengar osv. Sedan ska vi till Donken igen och äta! Därefter hem till mig och hoppas på att lilla Jennifer kommer hem till mig en sista gång innan både hon och jag åker iväg utomlands! :(

Men nu ska vi kila, puss på rompan!

Inlägg trettiosex

Hur länge ska detta "bloggbråk" hålla på? Jag har inte förstått det än. Att man yttligare efter allt detta sitter och skickar vidare en massa sms från andra personer till mig för att "skrämma mig", vilket inte fungerar. Lägg ner nu!
Detta börjar bli lite löjligt. Sluta tro så mycket nu gott folk, ni vet ingenting och behöver därför inte sitta och kommentera "Heja Kissie", "Heja Daniel", "Kissie/Daniel du suger", för det är bara dumt så shut up!

Detta är också bara löjligt;



It's time to grow up now!


Inlägg trettiofem

Juste, ni som vill ha Alexandra "Kissie" Nilssons nummer; 0760240402
Ring och spamma så mycket ni kan så får hon se vad en stalker är, haha!


Inlägg trettiofyra

Nu ska vi dra på fest i Fruängen, hoppas den blir bra. Ska se om vi kan få lite bilder därifrån.

Ser att detta med Alexandra börjar gå lite över styr. Tusentals kollar in falsksanning bloggen och jag får minst lika många besökare. Båda bra och dåligt, men ah. Nog med det, nu ska vi inte deppa utan vara roliga!


Inlägg trettiotre

Fick en kommentar om att jag skulle visa sms:en. Min kamera är dålig och min mobil är trasig, jätte suddiga bilder. Men detta ser man iallafall;




För er som inte ser så står det; "Om du skriver till mina vänner igen hänger jag ut dig som en sminkande bög. Inge långt från sanningen eller hur din jävla fikus? Passa dej".


Inlägg trettiotvå

Vi börjar med denna bild;


För er som vill läsa vidare om hela den påhittade historien får läsa på Alexandras blogg (Kissies).
Du säger att jag är en stalker efter dig, Amir, Bobby, Sam osv. Det roliga är att jag började umgås med Amir innan du visste vem jag var, och du kan inte komma och tro att du kan ta någon/något ifrån mig. Om jag stalkar Sam, varför sitter han och erbjuder mig jobb?
Är jag en stalker för att jag träffar din bror så tror du fel. Det finns något som heter vänskap också och det vet du nog om. Du säger att jag följer efter dina vänner och dig, när det är du och Amir som ringer och smsar mig också? Kanske inte ska säga så mycket. Lite roligt att du sitter och hänger ut mig på din blogg och sedan skickar hot-sms till mig och en massa annat skräp som du inte tror att jag hört innan.

Jag skäms inte över mitt utseende, bara min kropp. Det är inte mitt fel att folk tittat för att dem tycker att jag är snyggare än dig, eller? ;)

Dags för dig att växa upp snart och komma ur fjortisperioden gumman lilla.
Du känner mig inte ett dugg, det lovar jag dig. Så sluta tro att du vet så mycket när du inte gör det, bara ett tips från en erfaren kille!


Inlägg trettioett

Sitter och kollar bilder ifrån igår och idag, gud vad otränad jag är och tjock! Här kommer iallafall lite bilder då som ni kan få se;


Jag


Lino, Rebecka och jag


Dessie och Cassi


Emelie, Lino, jag, Ludvig och Rebecka



Ludvig, Rebecka, jag, Lino


Inlägg trettio

Nyvakna! Varmt som en jäkla bastu att sova fyra personer i en säng, helt omöjligt.. Men nu löste vi åtminstone saken. Funderar på att dra till American Cookies i Gallerian och snylta lite muffins och lite andra godsaker från Lino, vad sägs om det? Titta på den här liksom, ser den inte god ut?



Bada, ett måste som ska göras idag. Älta eller Kristineberg, hm..


Inlägg tjugonio

Hemma hos Nekojan! Som vanligt då.. Sitter ensam hemma här, Dessie, Ludde och Lino drog till Statoil för att köpa mer dricka, Rebecka och Emelie är ute och leker i Solna.
Hoppas det går bra för dem iallafall, för nu kom alla tillbaka! Not alone anymore.

Nu ska vi leka, puss!


Inlägg tjugoåtta

Hej hopp! Sitter hemma hos Lino nu, funderar på att dra och bada på Eriksdalsbadet med Cassi, Dessie osv, vilka som nu ska med dit.
Har inte badat där på hur många år som helst, ska se om dem har gjort om något sedan jag var där. Hoppas att det blir roligt iallafall.
Hoppas ingen drunknar bara, det är väl det värsta som kan hända. Tur att jag kan simma då ;)

Inlägg tjugosju

Äntligen hemma! Varit ute långt ute i ingenmansland, Älta dvs. Det räcker för mig för att det ska vara långt åt skogen. På väg hem från Älta fick jag ett samtal kl kvart i fyra på natten, och jag tänkte; "Vem f*n är det som ringer nu?!" Då är det min gamla klasskompis som tyckte att vi skulle följa med och bada nakenbad, men bada gjorde vi inte med tittade på, det var lite roligare

Nu sitter vi och tjockar oss med hamburgare, mjölk, haha. Godis och choklad. Inte bra för mig.. Men, jag har kanske lite höga förväntningar när jag kommer hem från Grekland, att jag ska vara tränad, tro det eller ej, hehe. Men vi får se om det går bra så klart!

Här kommer lite bilder från häromdagen då jag och Lino grillade, alldeles ensamma..






Inlägg tjugosex

Idag är det final i fotbolls VM. Holland vs. Spanien, som alla vet så har jag oftast rätt och kommer nog ha det idag igen. Spanien vinner med 3-1, det är vad jag tror ;) 
Jag har alla vänner emot mig, alla hejjar på Holland med tyvärr inser dem inte att dem inte kommer att vinna..
Aja, vi får väl se hur det går.
Nu blir det duschen, fixa sig och därefter vänta på om någon kommer för att göra mig sällskap. Sedan får vi se om det blir något ikväll, fest eller dylikt. I hope so, anyways.

See you!

 

Heja Spanien!


Inlägg tjugofem

Kan inte sova, segt.. Sitter och lyssnar på Martin Svensson. Så sjukt länge sedan att man fortfarande kan låten, nästan illa.. Men vad ska man göra om man är pigg och inte har något att göra på morgonen?
Solen har nyligen gått i moln, suck! Jag som tänkte sätta mig på balkongen ett tag och vila, men det går ju inte nu för då blir man ju inte lika brun.. Titta skillnaden liksom på dem här två bilderna:
 Efter Grekland för ett år sedan, var där i två veckor..

Nu ser jag ut så här, värsta blekfisen.. Inte bra!



Detta ser ju bara förskräckligt ut, man blir ju bara rädd.. Måste se till att sola där nere och ta lite bilder så att ni kan se hur skönt det ska bli att vara där i några månader, sisådär fram till julen blir väl rätt lagom? ;) 


Inlägg tjugofyra

Skönt! Tog ett kvällsdopp i poolen några minuter bort med Lino, sedan kom det några kompisar och några man inte ville träffa, men vi drog därifrån då. Sitter nu och pratar med någon liten nisse i telefon som käftar, roligt att driva med sådana, haha.
Sitter nu och diskuterar med en trevlig tjej vid namn Elin som kommer att hjälpa mig med min design, super duper kommer den att bli! Vi kan låtsas om att det är jag som gjort den? Bra.
Nu ska vi dricka, hejdå! :)


Inlägg tjugotre

Trötter här! Lyckad kväll till en början, sedan blev den totalt misslyckad för vissa en stund senare när nästa besök kom in och ville ha roligt. Det gick lite över styr, tyvärr så händer det ibland så vi valde att dra därifrån men det gick ju inte så bra med det heller.

Idag får vi hoppas på en mycket bättre dag, även fast vi sovit bort halva..



Snart åker jag till Grekland, yes! Ska bli skönt att komma iväg och bort från Sverige ett tag, många bilder kommer att tas och läggas upp. Måste försöka få tag på en bärbar dator jag kan ta med mig ner, vore ett plus på det..


Inlägg tjugotvå

Chacha bitches! Är just nu hemma hos Lino, han står i duschen och sjunger och jag sitter och tankar ner den bästa house musiken ever, bara att fråga mig så kan jag skicka! ;) Ska sedan dra iväg på fest hos Nekojan igen, hoppas denna kvällen också blir lyckad som gårdagen blev.
Exempel på bra musik, fast denna remix är så vanlig just nu men ah..

Vad tycks? ;)
Vad har ni själva för musik smak?

Inlägg tjugoett

Matlagning härnäst! Ludde och Dessie ligger i rummet och babblar, Cassi sover och snarkar järnet av sig och Sam, Lino och jag står och rensar Luddes kök på mat! Fy fan vad gott rent ut sagt, popcorn, nudelsoppa med räksmak, fast jag föredrar ju hellre kyckling..
Bilder kommer säkert upp lite senare, vi får se vad som läggs upp på andra bloggar. So long!



Skolfoto -09


Inlägg tjugo

Hemma hos Nekojan med Dessie, Cassi, Lino och Sam och sitter och pratar skit, dricker och leker sanning, konsekvens och procent, länge sedan! Klockan närmar sig fyra och alla är fortfarande pigga och glada, iallafall nästan alla. Peter drog hem tidigare för att han skulle på ett möte idag tidigt ute i ingemansland, vilket betyder långt åt skogen där man inte hittar ;) 
Nu ska vi leka vidare, hoppas ni haft en rolig kväll!


Inlägg nitton

Vi kanske kan dra igång med en liten frågestund?
Kom på så många frågor ni kan så tar jag och svarar på dem 20 st som jag väljer ut slumpmässigt som är bäst!


Inlägg arton

Vaknar alltid sent, inte bra! Pratade med Peter igår och han föreslog lite discobowling, låter roligt! Sedan blev det andra samtal om fest osv, så nu blir det krånligt. Eftersom att Peter är så seeeg på att svara på sms/samtal eftersom att han sitter i stan med Paulina, så får vi väl se hur vi gör för tillfället..

Det låter inte dumt med en god drink, musik, roligt folk. Självklart även bowlingen! ;) 



Nu ska vi bara få tag på Peter, annars får vi göra annat ikväll med Sam.
Vad ska ni andra göra ikväll då?


Inlägg sjutton

Skönt att bada! Lite kallt sedan när man skulle upp, men fjollan Lino som skriker att man inte vågar hoppa från 5:an när han står och tvekar på 3:an!


Ett MÅSTE att älska denna låt!

 Fortsätt att besöka bloggen, ligger på över 200 st unika läsare nu, hur lång tid tar det tills jag för 1000 st må tro? Hoppas innan veckans slut.. Nu blir det dags för lite matlagning, gott! Frågan är som sagt vad jag ska laga.. (?)
Vi hörs senare efter matlagningen!


Inlägg sexton

Vad finns det för idioter som kräver så mycket uppmärksamhet som tror att man kan anmäla hela min blogg för att jag skriver att man ska duscha? HAHA! Alltså, ursäkta, men du måste vara riktigt j*vla patetisk!

"Du har gjort dig skyldig till följande brott i det här inlägget:
- Ärekränkning
- Förtal

Nåt du vill tillägga innan jag skickar min print screen och andra uppgifter till polisen?"

Tänk dig för vad du skriver nästa gång, du sitter och kränker mig i din kommentar som om jag vore helt efterbliven, nix pix ser du. Använd inte dubbelmoral, tänk lite längre än så. Nog med dig, hejdå.

Sov i några timmar nyss, kanske lite för mycket men nu är vi som sagt vakna!
Finns inte mycket att göra, funderar på att typ dra hit någon eftersom att jag är ensam hemma, någon villig som orkar röra på fläsket och palla sig hit med mig och Linobooi? :)

Fick nyss en fråga om vi orkade åka till Älta och träffa lite folk, lååångt.. Men är det värt det? Hm.. Kanske det!


Inlägg femton

Fjårtiiitwzcrew avh Dawniel åh Linow;



























Vi nås påh 0739300524 och 0737890220 pöwss!


Inlägg fjorton

Är inte Cassi snygg? Man bah DÖR när man ser henne, haha! :$ Om alla undrar hur hon kan vara så snygg så är det för att hon är grek så att alla vet. Hon är min flickvän för en dag om jag är singel och känner att jag behöver någon, så det är lugnt. Man kan säga att jag aldrig är ensam.
Men nu kommer det en stor hälsning till henne med mycket kärlek! :)


Inlägg tretton

Varit och grillat och kom nyss hem, är här med Lino, Marcus och Alexander. Funderar på att spela lite n*ger och pesident, får se om Alexander blir n*ger som vanligt! Grillningen gick bättre än väntat, tycker jag iallafall.
Det blev att grilla lite korv!

Måste bara skriva från ingenstans att jag tycker att Cassie är jättesnygg! Inte för att någon typ vet vem det är men ändå, ni kommer säkert se oss på någon bild någon gång om ni har tur.
Tycker att många tittar på mig ofta nu när jag varit med på Peter och Alexandras blogg, hm. Men ingen säger något, alla bara glor. Irriterande.
 
Måste återgå till kortspelet nu, hare!


Inlägg tolv

Vaknade visst lite sent idag.. Tänkte dra på "grillfest" om jag orkar, åker väl dit med Peter och Sam typ, Lino om han orkar. Grilla är gott, men frågan är om det kommer bli speciellt lyckat.. Vad som händer senare får vi se, kanske drar vidare om vi hittar något eller ah, något sådant :) 

Vad föreslår ni att man ska grilla?


Kanske lite korv?


Mums..

Vi får se vad som passar bäst till vädret osv. Frågan är också, ska jag bada?!
Nu måste jag fixa i ordning mig om jag ska dit, kan inte komma och se ut som jag gör, det är INTE acceptabelt.
Ska kila nu, ha en trevlig & lugn kväll nu alla!


Inlägg elva

Det har blivit mycket tjat om den där "på smällen Emma", vilket är lite roligt.



Bara jag som håller med till 110%?
Dagen i sig har varit bra. Träffade Viktoria, Lino min baby som kommit hem från London, äntligen! Fick en liten gullig present av honom också, en t-shirt. Bild kommer sedan när jag orkar ta en.. Var även med Cassie, den beautiful greek! Nu ska jag fixa en blogg åt Linobooy, puss!


Inlägg tio

"På smällen Emma", dvs, Emma Larsson. Vart ska man börja? Jag hänger ut folk, jag har inget problem med att ta konsekveserna som kan ske, så se till att komma på något bra ni har att komma med.

1. Du luktar illa, dvs svamp. Inte var som helst, utan där nere. Duscha mer!



2. Du är falsk rakt igeonom och kan inte få många vänner på det.
3. Det är bara patetiskt att "slå vad" med sina vänner om att ha sex med folk och sedan dra.
4. Att ha sex med sina vänner är också bara konstigt (?)
5. Man säger att man är kär i någon, och personen i frågan säger; "Vad är kär för något?"
Svaret lyder; "Jag är glad när jag är med dig, och jag mår helvete när vi bråkar."
Hur f*n är man kär då? Tell me that.

Ikväll blir det fest, yeah! Är hos med mig Erika, Seran och Lino, ska laga mat snart, fixa oss och sedan iväg. Kvällen kommer bli lyckad, inga fjortisar i farten som "På smällen Emma" som blev "gravid" med Peter, vilket bara är bullshit.

Herrå!


Inlägg nio

Bajs! Är hemma hos Emma och ska typ laga mat nu, får se vad vi hittar för gott och roligt.. Det blev staden hela dagen idag, imorgon (idag då) ska vi träffa älskade älsklings Lino som kom hem från England igår kväll, ska bli spännande och se vad han köpt till mig, eller hur? ;)


See you later!

Inlägg åtta

Nyvaken, blev väckt av att Amir började klampa in i rummet och frågade när jag och Sam gick och la oss. *Suck*
Antar att denna bilden förmodligen kommer ifrån imorse när kärleksparet var nyvaket på övervåningen..
Här kommer en söt liten bild på Amir när han ligger och gosar med Solo;



Vad ska man göra idag då? Sam ska till stan för att bada med sin vän, frågan är om man ska följa med, även fast jag inte har badbyxor. Kan säkert låna, hihi. Men nu blir det frukost time, eller lunch som man kanske ska säga. Vi hörs senare, adios!

Inlägg sju

Är hemma hos SnyggSam tillsammans med Amir och Alexandra som precis har gått och lagt sig.. Tråkmånsar!
Det kanske är dags för mig att sova snart med, jag är uppe för sent på nätterna, har totalt vänt på dygnet. Sitter och pratar lite skit med Sam om folk, hur patetiska man kan vara osv. Nu ska vi minsann gå en liten promenad och äta glass :)



Vaniljpuck, mums..

Inlägg sex

Möter Alexandra och Amir på Ropsten runt 23 tiden, därefter bär det av hem till Sam för en lugn filmkväll!
Något bra filmförslag? Är dålig när det gäller namn, men tror ni att denna kanske skulle kunna vara bra?


Vi får se om det blir att ladda ner denna, men eftersom att Amir "bestämmer" så blir det väl en skräckis.. Suck!


Inlägg fem

Mer bilder kommer här;


Ett helrör, helt okej.


Våra små älsklingar! 


Jag med Alexandras pom poms.

Smile :) 


Kära Bobby och Alexandra!


Inlägg fyra

Hej igen alla små sötnosar! Här kommer lite bilder från igår, det kommer mera sedan så oroa er inte ;)


Sam, Bobby
och Alexandra

Emma
och Amir

Alexandra
med sina cheerleader pom poms

Sexiga Peter i cheerleader kläderna

Hur var gårdagen för er, och vad ska ni göra idag?


Inlägg tre

Nu har jag äntligen bokat en biljett till Grekland, Gud så skönt det kommer att bli! Kära vännen Sam åker självklart med samtidigt och stannar där i ett par veckor bara. Det kommer bli riktigt skönt. Kommer sakna folk här men ändå inte, orkar inte sitta och tänka på alla här, dem har ett eget liv att sköta, precis om jag har också.

Åter igen är jag ju en musik nörd och kommer alltid att vara. Bara för att jag är en nörd så finns det även musik jag ogillar massor, dels hårdrock, punk, metall osv. Svenska kärlekslåtar kan vara bra, vad tycker ni om den här då?


Inlägg två

Måste bara säga att jag tycker om min Emma jätte mycket! Frågan är om ni killar kan hitta någon bättre tjej, jag tror nog inte det ser ni! Denna tjej är bra på allt, öppen av sig, glad, sprallig, har humor osv. Fin kropp, jätte snygg, är det inte det en tjej ska ha? Kanske jag som är ute och cyklar i skogen? ;)



Förresten, om ni tycker om house musik så klicka på denna länk om ni gillar Riverside låten;
Sidney Samson - Riverside Afrojack Dutch Remix


Inlägg ett

Detta var nog sista försöket att göra en blogg, det har inte fungerat innan. Har inte kunnat logga in, men jaja. Nu är det problemet löst iallafall.

Kvällen var helt sjuk, fick ett samtal av Peter i torsdags där han frågade om jag ville följa med till den nyöppnade VIP nattklubben i Uppsala som Amir , Alexandra och Bobby äger för tillfället. Åkte dit i denna fina bil;



Mer bilder kommer förmodligen senare idag från gårdagen/natten!

Hittade även denna på Alexandras blogg;



Lite skojig bild, men den duger!


RSS 2.0